Menu
Your Cart

Payments - Shipping

Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με:


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Το όνομα του δικαιούχου που θα εμφανιστεί είναι TH DRTECH Domestic Retail Trading and E-Commerce High-tech supplies  (TH DrTech M. IKE).
Για την εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσετε το Ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας εκτελείται, αφού μας αποστείλετε μέσω e-mail στο info@drtech.gr υπ'όψιν λογιστηρίου το ονομαστικό καταθετήριο του τελικού ποσού της παραγγελίας (τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή), στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία, ο αριθμός παραγγελίας. Ο χρόνος αποστολής άρχεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης του καταθετηρίου. Μετά από 3 εργάσιμες ημέρες, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Revolut Business IBAN:   LT563250003476178652 (BIC: REVOLT21), Lithuania
SumUp Business IBAN:   IE52SUMU99036510826539 (BIC: SUMUIE22XXX), Ireland

Alpha Bank  IBAN:   GR0601402990299002320005507
Eurobank      IBAN:   GR4602601860000680200832883
Πειραιώς      IBAN:   GR1301710420006042147469914
Εθνική           IBAN:   GR3701101540000015400574362


Πληρωμή με πιστωτική κάρτα:
Αναγνωρίζοντας την ύψιστη σημασία της προστασίας προσωπικών δεδομένων και της ασφάλειας των συναλλαγών, χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζουμε ταχύτητα και αξιοπιστία, παρέχοντας παράλληλα σε εσάς, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κάθε περίπτωση.
H DrTech.gr δεσμεύεται, ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται σε αυτό (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνα, Ηλεκτρονική Διεύθυνση κλπ), καταχωρούνται (με δυνατότητα πρόσβασης) από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους, αυστηρά και μόνο όποτε αυτό απαιτείται, όπως πχ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών, ενώ δεν γίνονται αντικείμενο διαχείρισης, κοινοποίησης προς τρίτους και δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς (π.χ. διαφημιστικούς). Εξαιρούνται από αυτό, περιπτώσεις αποφάσεων εισαγγελικών, δικαστικών ή άλλων δημόσιων αρχών.
Οι πληρωμές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, καθώς μπορείτε να υποβάλλετε τα στοιχεία και τους κωδικούς ασφαλείας διαμέσου της Alpha Bank η οποία είναι πρωτοπόρος στην υιοθέτηση νέων προτύπων ασφαλείας συναλλαγών στην πληρωμή με κάρτες, όπως το πρωτόκολλο 3DSecure που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών που παρέχονται από τη MasterCard και τη Visa διεθνώς (Verified by Visa & MasterCard SecureCode), προστατεύοντας τα συναλλασσόμενα μέρη και ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα κακόβουλων ενεργειών ή υποκλοπών αξιοποιεί τα εξελιγμένα συστήματα ανίχνευσης και αποτροπής απάτης στις πληρωμές με κάρτες, έχει καθιερώσει την υποχρεωτική χρήση του προτύπου TLS 1.2 για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων.
Με αυτό τον τρόπο έχετε τη βεβαιότητα πως τα στοιχεία της κάρτας σας, δεν υποβάλλονται σε εμάς αλλά κατ' ευθείαν στην Τράπεζα, συνεπώς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποκλαπούν.

Σημείωση: Για τη δική σας ασφάλεια σας συμβουλεύουμε, όπως όταν συνδέεστε με τη σελίδα της Τραπέζης ή της έναρξης συναλλαγής με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα, προσέχετε όπως η σύνδεση όπως σας εμφανίζεται στον περιηγητή σας (browser) ξεκινάει με https://........ και όχι http://.
Οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω Καρτών, υποδηλώνει την πρότερη πλήρη κατανόηση των όρων χρήσης και της λειτουργίας του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας ή άν έχετε κάποιες αμφιβολίες, παρακαλούμε πολύ, πριν την υποβολή της συναλλαγής σας, όπως επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, υποβάλλοντάς μας σχετικά ερωτήματα (μπορείτε επίσης να απευθύνεστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών της Τράπεζας).

Στην Εταιρία μας υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Discover (εκτός από ΑΜΕΧ, Diners & CUP). Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Η πληρωμή γίνεται σε συνεργασία με την εταιρία Cardlink.
Δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για χρήση Πιστωτικών και Χρεωστικών Καρτών. Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον αγοραστή.


Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Αντικαταβολή
Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. 


Τρόποι Αποστολής
Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή.


Χρόνος Προετοιμασίας & Αποστολής Προϊόντων
Τα προϊόντα που χαρακτηρίζονται ως άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα DrTech αποστέλλονται αυθημερόν ή την επομένη εργάσιμη της παραγγελίας.
Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων ορίζεται από την μέρα έναρξης της αποστολής και διαφέρει ανάλογα με την περιοχή (μη δυσπρόσιτες περιοχές 1-3 εργάσιμες, δυσπρόσιτες 2-7 εργάσιμες).

Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής είναι: Αποστολή μέσω courier με χρεώσεις όπως περιγράφονται παρακάτω:

Για αποστολή με ACS Courier ή Courier Center από τη DrTech.gr υπάρχει σταθερή χρέωση ανά αποστολή και εμφανίζεται αναλυτικά πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Η παράδοση των προϊόντων με διαθεσιμότητα γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, εκτός κι αν η περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη (σύμφωνα με την courier). Παραγγελίες που καταχωρούνται στη DrTech.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 11:00, παραδίδονται κατά κανόνα την ίδια εργάσιμη ημέρα για αποστολή στην μεταφορική. Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βίας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) η DrTech.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος.


Παραδόσεις
Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και οι αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) κατά τις εργάσιμες ώρες. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες, τις ημέρες  κατά τις οποίες η αποθήκη μας είναι κλειστή λόγω της ετήσιας απογραφής, καθώς και τα Σαββατοκύριακα. 


Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
Παραγγελίες που καταχωρούνται στη DrTech.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 11:00, παραδίδονται κατά κανόνα από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την περιοχή. Η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 7 ημέρες σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.


Ενδείξεις χρόνου παράδοσης και διαθεσιμότητα
Επισημαίνεται ότι πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σε κάθε προϊόν  θα βρείτε ένδειξη του αναμενόμενου χρόνου παράδοσης. Ο αναγραφόμενος χρόνος είναι  ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός. Διευκρινίζεται ότι η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων στο κέντρο διανομής, όπου οριστικοποιείται και προγραμματίζεται η αποστολή της παραγγελίας σας σε όσα προϊόντα επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα η DrTech.gr επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και να απορρίψει τη συγκεκριμένη πώληση. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώσει και θα επιστρέψει το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας. Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Ο συνολικός χρόνος παράδοσης εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως τα διαθέσιμα μεταφορικά μέσα προς το σημείο παράδοσης που έχετε επιλέξει.


Ενημέρωση σε περιπτώσεις μη διαθέσιμων προϊόντων
Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. 

Η συνεργασία μας με τις εταιρείες Courier:
H DrTech.gr για την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη της, συνεργάζεται με τις Εταιρεία Ταχυμεταφορών ACS Courier και Courier Center. H DrTech.gr σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας On-Line στο site των εταιρειών courier συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής (tracking number).


Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις σε θέματα αποστολής, η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλέφωνα της εταιρείας (212 000 2639) είτε με mail στο info@drtech.gr


Λειτουργία Καταστήματος
Το κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 16:30).


Αν δεν συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους παρακαλούμε όπως να μην ανοίξετε την συσκευασία (σε περίπτωση που την έχετε παραλάβει μέσω courier) και να μας την επιστρέψετε για να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων εκ μέρους μας, ειδάλλως ισχύουν τα ως άνω.


Αποστολή της παραγγελίας σας σημαίνει πλήρη αποδοχή των Όρων Συναλλαγών.


Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την ομάδα της DrTech.gr στο info@drtech.gr ή τηλεφωνικά στο 212 000 2639, Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 16:30.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Η ομάδα της DrTech.gr
Cookies
By using this website, you agree to the use of cookies.